Slide boksende vrouw krachtig rotterdam Slide man in ems pak krachtig rotterdam

PERSONAL TRAINING / EMS

Word fit en krachtig en werk aan je conditie en energie. Dus kom je sporten bij Krachtig Rotterdam! Onze personal training experts maken voor jou een programma op maat. Dit doen we aan de hand van de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.
Naast functioneel personal training, is het bij Krachtig ook mogelijk om 1 op 1 EMS sessies te volgen. Onze Personal trainers zijn in het bezit van erkende vakgerichte fitness opleidingen. Dat zijn onder andere Aalo basis, Fitvak A en B, NASM personal training, Kettlebell instructeur, Medical trainer en lifestyle coaching. Maar naast deze kennis is de ruime ervaring in de fitness branche, de sleutel tot succes. Daardoor word jij in staat gesteld je doelen te behalen.
Of het nu gaat om revalideren na een blessure, in shape komen na een zwangerschap, afvallen, meer spiermassa opbouwen, fit en krachtig worden, topsport begeleiding, fysieke en mentale coaching, al deze doelstellingen behaal je samen met personal training.
Krachtig Rotterdam heeft ook jarenlange ervaring met de trainingsmethode EMS (electro musculaire stimulatie).
Door middel van laagfrequente stroom impulsen onderga je in 20 minuten een volledige body work out. Het resultaat is snelle krachttoename en meer energie. Daarom is ook voor afvallen en slank worden EMS een geschikte methode. EMS kan 1 op 1, in duo of in kleine groepen van 3 deelnemers worden gevolgd. Klik op onderstaande knop voor nog veel meer informatie over EMS!

GROEPSTRAINING FIT EN KRACHTIG

Om voor ieder budget een passend trainingsaanbod te kunnen doen zijn er ook groepstrainingen. Word fit en krachtig en krijg meer energie. Je kunt elke dag een andere training verwachten. We combineren hierbij conditie- en krachttraining en richten ons op het gehele lichaam. De trainingen die je kunt volgen zijn: bokszaktraining, kickbokstraining, high intensity interval training, circuittraining, benen/ billen/ buik en EMS groepstraining.

Voor deze trainingen is het niet noodzakelijk om een gevorderde sporter te zijn. Op ieder niveau is het mogelijk om in te stromen. De begeleiding is afgestemd op de behoefte van de deelnemer. Het reserveren van de groepstrainingen gaat via de Krachtig app. Zo bepaal je zelf met welke training je mee doet. Word fit en krachtig, en krijg meer energie! Bekijk ons rooster voor het complete aanbod.