Personal training

Wij zijn een kleinschalige, sfeervolle sportschool waarbij persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Speciaal voor jou maken onze trainers een programma op maat. Dit doen we aan de hand van de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel. Onze personal ers zijn optraingeleid, om diverse doelgroepen op fysiek maar ook mentaal vlak te begeleiden. Dit doen we door een maatwerk programma maar ook door het opstellen van een voedingsschema. Gedurende het traject wordt er gewerkt aan een blijvende gedragsverandering, om uiteindelijk jou als klant in staat te stellen blijvend je doelen te verwezenlijken.

HIIT

Tijdens HIIT doen we elke keer wat anders. 
Een wekelijkse training ook wel bekend als High Intensity Interval-training. Kracht en conditie worden bij deze les gecombineerd. Een training met een hoge intensiteit en minimale rust.
Zowel de gevorderde als de beginnende sporter kunnen aan deze les deelnemen. 

Circuittraining

Bij circuittraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan je conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt in een flink tempo.

Circuittraining heeft dus als doel om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

EMS training

In 20 minuten een full body training. Met EMS is dit mogelijk. Wat zijn de voordelen van EMS bij Krachtig:

  • Professionele begeleiding. 

  • In korte tijd (4 tot 6 weken) zichtbare resultaten

  • Zeer geschikt om in korte tijd af te vallen en strakkere vormen te krijgen

  • Toepasbare methode voor revalidatie vanwege lage gewricht en peesbelasting

  • Grensverleggend trainen zonder kans te maken op een blessure

  • 90% van de spieren aanspreken vs 40% met traditioneel trainen

  • Trainen van de dieper gelegen spieren leidt tot een toename in maximale en explosieve kracht

  • Voor alle levels geschikt. Van beginner tot topsporter

Bokszaktraining

Jezelf leren verdedigen, ontspanning na een zware werkdag of gewoon keihard aan je conditie werken dit kan bij de bokszak training.