Personal training

Wij zijn een kleinschalige, sfeervolle sportschool waarbij persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Speciaal voor jou maken onze trainers een programma op maat. Dit doen we aan de hand van de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.

Conditie & Krachtig

Tijdens Conditie & Krachtig doen we elke keer wat anders. 
Een wekelijkse training ook wel bekend als HIIT-training. Kracht en conditie worden bij deze les gecombineerd. Een training met een hoge intensiteit en minimale rust.
Zowel de gevorderde als de beginnende sporter kunnen aan deze les deelnemen. 

Circuittraining

Bij circiuittraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan je conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt in een flink tempo.

Circuittraining heeft dus als doel om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Bootcamp

Met onze  Bootcamp verbeter je je uithoudingsvermogen, coördinatie, souplesse, vetverbranding en kracht. Bootcamp groepstraining is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, geïnspireerd door de intensieve trainingen in het leger. Het is een combinatie van loop-, interval- en krachttraining.

Bokszaktraining

Jezelf leren verdedigen, ontspanning na een zware werkdag of gewoon keihard aan je conditie werken dit kan bij de bokszak training. 

EMS training

Krachtig Rotterdam maakt gebruik van electro musculaire stimulatie, met als doel om sterkere en intensere spiercontracties op te wekken. Met deze techniek zijn 20 minuten voldoende om je volledig lichaam een volwaardige training te geven. De sessies zijn 1 op 1 maar je kunt ook als duo de trainingen volgen.

We werken met het meest geavanceerd systeem, AQ8 System: Wireless Multiuser EMS training. EMS training, electronic muscle stimulation, houdt in dat je spieren door een laagfrequente electronische impuls worden gestimuleerd. De training is daardoor bijzonder effectief.

Start typing and press Enter to search