profiel-foto-daf

DAPHNE

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in sport, spel en beweging. Ik was professioneel volleybalster toen ik de schoolbanken van het CIOS nog niet had verlaten. Na het afronden van deze opleiding heb ik een tijdje gewerkt als sportinstructrice en instructrice van groepslessen bij verschillende grote sportscholen.

Nu heb ik ervoor gekozen mijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor anderen, door mensen individueel te gaan begeleiden in hun sport. Omdat iedereen anders is, ga ik samen met de klant op zoek naar een evenwichtige levensstijl die bij hem of haar past.

TOM

De betekenis tot het uiterste gaan, werd mij al op negenjarige leeftijd duidelijk. Ik begon toen met het beoefenen van Teakwondo en tijdens de trainingen werd mij discipline, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing aangeleerd. Eigenschappen die het fundament gingen vormen van mijn latere sportcarrière. Tijdens deze carrière ben ik voor verschillende Nederlandse jeugdbasketbalteams uitgekomen, om uiteindelijk in de fitnessbranche neer te strijken.

De overtuiging dat ieder individu in staat is om zijn doelen te verwezenlijken, staat centraal in mijn begeleiding van anderen. Graag laat ik je dit tijdens een proefles zelf ervaren.

daphneb

Daphne de Beer

Van handbal tot crossfit naar personal trainer. Al van kleins af aan heb ik op sportgebied veel ervaring opgedaan. Ik ben zelf op dit moment zeer actief bezig met krachttraining en hardlopen. Als gediplomeerd personal trainer heb ik mij gespecialiseerd in afslanken/shapen, conditietraining, krachttraining, medische fitness, kettlebelltraining en (sport)voeding. Ik heb gewerkt in verschillende sportscholen en heb hier verschillende trainingen gegeven. Van individuele trainingen tot grote groepen en workshops op het gebied van verschillende oefeningen en materialen.

Newallo


Vanaf het moment dat ik kon lopen was ik verliefd op een bal! Vandaar dat ik op vijfjarige leeftijd in de jeugd van Feyenoord ben begonnen. Volgende stap was Sparta en als laatste bij een hoofdklasser in Delft. Omdat ik mezelf te mager vond ben ik op mijn 17begonnen met fitnessen om extra spiermasse te krijgen. Dit doe ik nog steeds twee keer in de week om lekker bezig te zijn. Naast voetbal heb ik altijd interesse gehad in vechtsport (eerst K1 en daarna ook MMA). Nadat ik was gestopt met selectievoetbal, heb ik besloten om te gaan kickboksen en heb zelfs een wedstrijd mogen vechten. Mijn doel is om mensen te laten zien dat je met motivatie, discipline, juiste voeding maar ook met een brede glimlach (mijn kenmerk) het beste uit jezelf kan halen met het gewenste resultaat.

newallo