Sportscholen weer open, Krachtig Rotterdam weer open!

Na meer dan 5 maanden gesloten te zijn geweest mogen we dan eindelijk weer vandaag open! Weliswaar de komende weken met inachtneming van een aantal regels, maar neemt niet weg dat we weer het volledige rooster open kunnen zetten. We blijven ons de komende 2 weken, maar ook de weken en maanden daarna, strikt houden aan de regels om zo veilig mogelijk te kunnen trainen.

Ben je er een tijd uit geweest en wil je heel graag weer je oude vorm terug en die strakke jeans weer passen, dan is de nieuwe HIIT training zeker een aanrader. Woensdagavond om 19:00 uur is deze training te volgen. Om maximaal vet te verbranden en in no time weer fit te worden mag je deze training niet missen. Daphne is de trainer en voor vanavond hebben we nog een aantal plekken vrij.

Dat kracht training er voor zorgt dat je sterkere en grotere spieren krijgt, is algemeen bekend. Maar wist je ook dat kracht training de manier is om af te vallen, en na het behalen van je streefgewicht hier ook op te blijven? Is dit jouw doel dan is EMS de manier om te werken aan sterkere spieren. Deze innovatieve manier van trainen werkt met stroomimpulsen. Voor al onze leden bieden we een gratis proeftraining EMS aan om jou kennis te laten maken. Interesse, stuur ons een bericht!

Wil je liever met gewichten aan de slag dan is de circuit training uitermate geschikt om te werken aan sterkere en grotere spieren. Op zondagochtend en maandagavond is deze training te volgen. Check de Krachtig app voor de exacte tijden en tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lees verder

kom meer te weten

cardio disco boksen

Cardio disco boksen

De nieuwe fitness trend uit Amerika, disco cardio boksen https://tv.doyourumble.com/pages/home, heeft zijn weg gevonden en is nu in Rotterdam te ervaren. Boksen en cardio boksen

Bij Krachtig Rotterdam is de begeleiding gericht om jou je doelstellingen te laten behalen. 
We doen dit stap voor stap op een leuke manier. Word onderdeel van de Krachtig community! Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap.

We zijn er om je te helpen

contact ons

© 2019 All Rights Reserved