maatwerk programma

personal training

ga voor succes met professionele begeleiding

waarom personal training werkt

Word fit en krachtig en werk aan je conditie en energie. Dus kom je sporten bij Krachtig Rotterdam! Onze personal training experts maken voor jou een programma op maat. Dit doen we aan de hand van de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.
Naast functioneel personal training, is het bij Krachtig ook mogelijk om 1 op 1 EMS sessies te volgen. Onze Personal trainers zijn in het bezit van erkende vakgerichte fitness opleidingen. Dat zijn onder andere Aalo basis, Fitvak A en B, NASM personal training, Kettlebell instructeur, Medical trainer en lifestyle coaching.

krachtig rotterdam personal training 

 

Maar naast deze kennis is de ruime ervaring in de fitness branche, de sleutel tot succes. Daardoor word jij in staat gesteld je doelen te behalen.
Of het nu gaat om revalideren na een blessure, in shape komen na een zwangerschap, afvallen, meer spiermassa opbouwen, fit en krachtig worden, topsport begeleiding, fysieke en mentale coaching, al deze doelstellingen behaal je samen met personal training.

wat kan je verwachten tijdens deze training

Jouw doelen staan centraal bij personal training. Wil je samen met je partner of vriend(in) aan de slag met personal training, dan kan dat ook. De prijs blijft ongewijzigd!

Wat bereik je met deze training

Bepaal zelf wat jouw doelen zijn. De personal trainer vertaalt dit vervolgens naar een maatwerk programma.

core training
afhankelijk van jouw doelen 100%
Spieropbouw training
afhankelijk van jouw doelen 100%
extreme cardiotraining
afhankelijk van jouw doelen 100%

De trainer

Personal trainer

Daphne

Daphne Milovac - van Werven

samen gaan we voor succes

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in sport, spel en beweging. Ik was professioneel volleybalster toen ik de schoolbanken van het CIOS nog niet had verlaten. Na het afronden van deze opleiding heb ik een tijdje gewerkt als sportinstructrice en instructrice van groepslessen bij verschillende grote sportscholen. Intussen ben ik 13 jaar personal trainer en in het bezit van alle benodigde vakdiploma's. Ik heb er voor gekozen mijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor anderen. Omdat iedereen anders is, ga ik samen met de klant op zoek naar een evenwichtige levensstijl die bij hem of haar past. 

Trainings tijden

alle dagen in de week

Van maandag tot en met zondag. In de ochtend, middag of avond. Wij passen onze agenda's aan om voor jou tijd te maken.

Belangrijke informatie

Personal training is geschikt voor iedereen, die op fysiek maar ook mentaal vlak, professionele begeleiding nodig heeft om zijn doelen te behalen.

Voor deze training heb je sportkleding en schone sportschoenen nodig. Bij iedere training krijg je een schone handdoek te leen.

Er zijn geen kosten verbonden aan een proefles. 

Personal training is een zeer effectieve training en geschikt voor verschillende doelgroepen en alle leeftijdscategorieën. 

Won’t Happen In One Day

succes gegarandeerd met personal training

Bij Krachtig Rotterdam is de begeleiding gericht om jou je doelstellingen te laten behalen. 
We doen dit stap voor stap op een leuke manier. Word onderdeel van de Krachtig community! Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap.

We zijn er om je te helpen

contact ons

© 2019 All Rights Reserved