Nieuwe Corona maatregelen

Beste Krachtig sporters

Eergisteren hebben we tijdens de persconferentie kunnen horen, dat we ons wederom extra moeten gaan wapenen tegen de groeiende Corona besmettingen. Voor bepaalde bedrijfstakken heeft dit vergaande gevolgen, bijvoorbeeld de horeca.  Sportcentra, PT en EMS studio's dragen bij aan het welzijn van de bevolking en de maatregelen zijn voor onze bedrijfstak te overzien. Hieronder de opsomming van de maatregelen welke wij als Krachtig Rotterdam toepassen.

Een groepsgrootte van maximaal 30 personen per afgesloten zelfstandige ruimte is toegestaan op indoor sportlocaties, met inachtneming van 1,5 meter afstand. (bron)
Outdoor lessen mogen doorgaan mits alle deelnemers worden opgedeeld in groepjes van maximaal 4 personen. De deelnemers in de groepjes moeten onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden, en tussen de groepjes moet meer dan 1,5 meter afstand worden gehouden. Daarnaast mogen de groepjes niet mengen en geen materialen met elkaar uitwisselen. (bron)
Groepslessen zowel in de sportschool/studio als buiten worden niet gezien als teamsport en kunnen dus doorgang blijven vinden.

Wij zullen deze regels consequent blijven toepassen en vragen dit ook van onze leden en klanten.  Laten we samen deze klus klaren!

Contact

Krachtig Rotterdam
Schiedamsedijk 73 a
3011 EL Rotterdam

06-44676714
Nieuwe Corona maatregelen

Nieuwe Corona maatregelen

Geplaatst op: 2020-10-15

Beste Krachtig sporters Eergisteren hebben we tijdens de persconferentie kunnen horen, dat we ons wederom extra moeten gaan wapenen tegen de groeiende Corona besmettingen. Voor bepaalde bedrijfstakken heeft dit...

Lees meer Meer nieuws
Eindelijk het gezicht van Krachtig Rotterdam

Eindelijk het gezicht van Krachtig Rotterdam

Geplaatst op: 2020-10-09

Na weken alleen maar regen te hebben gehad was het vandaag gelukkig weer een  mooie dag. We hebben daarom de kans benut om de  voorgevel mooi te bestikkeren. Krachtig Rotterdam heeft hierdoor een...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik wilde afvallen en dan ontkom je niet aan intensief sporten...

    Annet
Annet