Hoe kan je snel afvallen, maar toch verantwoord?

afvallen met krachtig rotterdam

We weten allemaal dat een gezonde levensstijl met voldoende beweging, de manier is om je streefgewicht te bereiken. Je persoonlijke doelgewicht is daarom voor 70% afhankelijk van de juiste voeding. Maar hoe kan je dan snel afvallen? Met de juiste motivatie en kennis van diëten zou je dit zelf kunnen bereiken. Helaas blijkt dit in de praktijk voor velen van ons niet haalbaar. Gelukkig is hiervoor ondersteuning! Door middel van Body Mission https://www.body-mission.com/nl/ bereik jij je persoonlijk doelgewicht en het aantrekkelijke lichaam waarin je zelfverzekerd kan zijn.

Wat houdt dit programma in, en hoe kan je dan snel afvallen? Gedurende 28 dagen word je naar je persoonlijke doelgewicht begeleid om deze te bereiken. Dit gebeurt door middel van maaltijdvervangers, supplementen, toegang tot een online community, trainingsmomenten, weegmomenten en persoonlijke opdrachten. Tijdens de trainings- en weegmomenten vinden ook voortgangsgesprekken met je Krachtig coach plaats, om jou gemotiveerd te houden. Je staat er dus niet alleen voor. Elke dag vervang je 2 van de 3 maaltijden door Body Mission maaltijden. Dit zijn hartige soepen, romige shakes, krokante flakes, proteïne dranken en praktische recepten. Om over verzuring tegen te gaan gebruik je tijdens het programma Pro Balance tabletten. Ook is het mogelijk om aanvullend Fiber Boost te drinken wat een langdurig voldaan gevoel geeft. Fiber Boost is een vezeldrank met een hoog vezelgehalte.

Na afronding van het programma is een solide basis gelegd voor een structurele lichamelijke metamorfose. Ook hierna biedt Krachtig Rotterdam de oplossing om je doelgewicht te bereiken en te behouden. Het keto dieet is hierbij het vervolg. Tijdens het keto dieet zijn de maaltijden hartiger en heb je gedurende de dag een voldaan gevoel. Je lichaam zal steeds sterker worden en de trainingsmomenten per week gaan naar 2 keer. Ook tijdens het keto dieet kan je terug vallen op de professionele begeleiding van je Krachtig coach.

Zet nu de stap voor blijvend resultaat en neem contact op met afslankcoach Daphne: 0644676714, daphne@infokrachtigrotterdam.nl , https://www.krachtigrotterdam.nl/contact/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lees verder

kom meer te weten

cardio disco boksen

Cardio disco boksen

De nieuwe fitness trend uit Amerika, disco cardio boksen https://tv.doyourumble.com/pages/home, heeft zijn weg gevonden en is nu in Rotterdam te ervaren. Boksen en cardio boksen

Bij Krachtig Rotterdam is de begeleiding gericht om jou je doelstellingen te laten behalen. 
We doen dit stap voor stap op een leuke manier. Word onderdeel van de Krachtig community! Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap.

We zijn er om je te helpen

contact ons

© 2019 All Rights Reserved