krachttraining next level

ems

in 20 minuten maximaal resultaat

EMS

Een druk leven met talloze verplichtingen is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Waarom dan doelloos in de sportschool rond lopen, als je in 20 minuten zeer effectief kan trainen met EMS. Met EMS worden namelijk bijna alle spieren van het skelet gelijktijdig gestimuleerd.

Tijdens de EMS training draag je een katoenen onderkledingset, met daaroverheen een compleet anti bacterieel EMS pak met 18 electro pads. Deze electro pads geven stroomimpulsen af waardoor de spieren zich automatisch aan spannen. Hetzelfde gebeurt met de hersenen die de spieren aansturen. Voor het lichaam is dit dus niets nieuws.

electro pads krachtigrotteram

Bij Krachtig Rotterdam werken we met het meest innovatieve EMS systeem van AQ8. Dit systeem is wireless en werkt via een radio frequentie. Hierdoor is er volledige bewegingsvrijheid tijdens de training en is er geen kans op storingen. Meer informatie over EMS is te vinden door te klikken op de volgende link https://www.krachtigrotterdam.nl/wat-is-ems/

wat kan je verwachten tijdens deze training

De eerste generatie EMS systemen waren uitgerust met een kabel, waardoor de trainingen erg beperkt waren. Bij Krachtig Rotterdam werken we met het modernste systeem en is iedere training anders. Hierdoor leveren de oefeningen in combinatie met EMS  het maximale resultaat op.

wat bereik je met deze training

ontdek wat het effect is van de EMS training. Bereik maximale resultaten door iedere training af te wisselen.

buik- onderrug training
96%
spieropbouw
91%
extreme cardio training
64%

de trainer

EMS Personal trainer

Tom

In 2017 is Krachtig Rotterdam begonnen, om naast functionele trainingen ook EMS trainingen aan te bieden. Tom is vanaf het begin de hierin betrokken geweest. Hij weet dan ook als geen ander op welke manier EMS toe te passen, zodat jouw doelstellingen behaald worden.

Tom Milovac

belangrijke informatie

EMS is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar. Er zijn wel een aantal contra indicaties. Bij hartfalen, zwangerschap, extreem hoge onbehandelde bloeddruk en vaatziekten is het niet mogelijk om mee te doen met EMS. 

Onder het EMS pak draag je katoenen onderkleding met lange pijpen en mouwen. Om de stroomimpulsen te geleiden wordt de onderkleding met water nat gemaakt. Tijdens een proeftraining krijg je schone onderkleding te leen. 

EMS is volkomen pijnloos. De laagfrequente stroom impulsen zorgen enkel voor een prikkeling. De natte katoenen onderkleding zorgt voor de geleiding van deze impulsen. Hierdoor wordt het hele gebied rondom de electro pads gestimuleerd en vindt er geen concentratie van impulsen plaats.

EMS is een zeer intensieve kracht training. Voor de beginnende sporter is 1 tot 2 x per week het maximum. Voor de gevorderde sporter is dat maximaal 3 x. Wij adviseren echter om trainingsmethoden af te wisselen.

Krachtig biedt als enige in Rotterdam en omstreken EMS in groepsverband aan. Wij maken gebruik van het AQ8 EMS multiuser wireless systeem, waardoor iedere deelnemer afzonderlijk wordt ingesteld. Hierdoor kan een beginner en topsporter tegelijkertijd een EMS training volgen.

Won’t Happen In One Day

geef niet op zonder te proberen

Bij Krachtig Rotterdam is de begeleiding gericht om jou je doelstellingen te laten behalen. 
We doen dit stap voor stap op een leuke manier. Word onderdeel van de Krachtig community! Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap.

We zijn er om je te helpen

contact ons

© 2019 All Rights Reserved