Coronavirus maatregelen

Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het Coronavirus. Dit heeft invloed op het leven van iedereen. In deze tijd van het Coronavirus is er een ding dat telt: ieders gezondheid. Ik wens jou, je familie en vrienden dan ook een goede gezondheid toe!

Net als de overgrote meerderheid van bedrijven moet ook ik maatregelen treffen als reactie op het Coronavirus. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ik mijn bedrijfsvoering kan contunueren voor jou als (potentieel) lid, terwijl ik ook prioriteit geef aan het welzijn van mijn medewerkers.

Dat betekent dat de deuren van Krachtig Rotterdam op last van het RIVM zijn gesloten tot 28 april 2020.

Dat gaat me enorm het hart, maar het maatschappelijke belang staat hierin voorop. Daarom steun ik deze keuze en doe ik er alles aan om te zorgen dat ik, ondanks de financiële tegenwind, zo goed mogelijk kan zorgen voor jou als (potentieel) lid en ons altijd gemotiveerde team van coaches, die altijd voor jou klaar staat. Juist nu is de professionele begeleiding vanuit Krachtig Rotterdam op het gebied van jouw gezond- en fitheid belangrijker dan ooit!

Onze gezamenlijke missie: blijf fit & gezond

We zitten met z'n allen in hetzelfde schuitje. Velen van ons zijn aan huis gekluisterd. Anderen, de mensen met de vitale beroepen, doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Juist in deze situatie is het enorm belangrijk om fit & gezond te blijven en een goede weerstand op te bouwen. 

Ondanks het feit dat Krachtig Rotterdam gesloten is, heb ik mijzelf ten doel gesteld om alles op alles te zetten om jou (en potentiële nieuwe leden) te helpen om jullie hier zo goed mogelijk bij te helpen. Samen met een fantastisch team dat de afgelopen dagen (en inmiddels bijna weken) bijna geen oog heeft dichtgedaan, werken wij met man en macht aan creatieve (digitale) oplossingen om jullie fit & gezond te houden.

De mogelijkheden

Samen fit & gezond vanuit huis: dat is onze missie. Jij en ik hebben het geluk dat we leven in een samenleving waarin we toegang hebben tot fantsiche technologie met goede laptops, telefoons en supersnel internet. Hierdoor kunnen we jou ook in deze roerige tijden, blijven helpen bij het behalen van jouw doelen.

Om jouw doelen te bereiken zijn de volgende mogelijkheden:

1. 3 keer per week online live workouts

2. Online Fitheidstest

 

Met hartelijke groet,

Tom
 

Contact

Krachtig Rotterdam
Van Vollenhovenstraat 15
3016 BE Rotterdam

06-44676714
EMS Groepslessen

EMS Groepslessen

Geplaatst op: 2020-01-06

Het is zover! De verbouwing is achter de rug, en nu zijn we dan eindelijk gestart met groep sessies EMS. Iedere avond staat de sessie op het rooster. Wil je ook deze innovatieve trainingsmethode ervaren, meld...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website online!

Nieuwe Website online!

Geplaatst op: 2019-11-19

Na hard werken presnteren wij onze nieuwe website!  Hier vind u alle informatie omtrent Krachtig Rotterdam en zullen we u op de hoogte houden van al onze activiteiten middels deze nieuwsberichten! 

Lees meer Meer nieuws
  • Ik wilde afvallen en dan ontkom je niet aan intensief sporten...

    Annet
Annet