De nieuwe fitness trend uit Amerika, disco cardio boksen https://tv.doyourumble.com/pages/home, heeft zijn weg gevonden en is nu in Rotterdam te ervaren. Boksen en cardio boksen is al lang niet meer een sport, die enkel is weggelegd voor stoere en ruige mannen. Intussen zijn talloze vrouwen en meiden helemaal weg van deze fitness vorm. Boksen is namelijk niet alleen een geweldige manier om je fysiek weerbaar te maken.

Een boks training is ook een perfecte fitness en cardio training om een super conditie mee op te bouwen. En zoals we weten is een goede conditie de basis van een fit en energiek lijf, waardoor jij het maximale uit het leven haalt. Maar laten we ook niet vergeten dat de intensiteit van een boks training, uiteindelijk ook resulteert in een strak en gespierd lichaam. Al deze voordelen bij elkaar opgeteld, leiden tot een enorme populariteit van boksen onder vrouwen en meiden. Nu al helemaal met de nieuwe trend disco cardio boksen. En terecht!

Toch zet niet iedereen de stap naar een boks training, en ervaren sommigen onder ons een drempel. Heeft dit te maken met het stereotype imago van het boksen? Oftewel, populair stoer haantjesgedrag. Of heeft het te maken met de ambience en sfeer waar je denkt terecht te komen? Een achteraf loods waar een zweterige lucht hangt. Of ben je bang dat je er niks van bakt? Al deze zorgen zijn volkomen onterecht.

Bij Krachtig Rotterdam is boksen een training voor jong, oud, man, vrouw, met overgewicht, super slank, beginner, amateur, gevorderd en voor alle andere variaties. Iedereen is welkom ongeacht je mogelijkheden of je motivatie. Onze trainers zorgen er voor dat je het wel leuk gaat vinden! Een boks training is niet enkel een fitness en cardio training, maar beleef je als een leuk samenzijn in een fantastische sfeer. De groepen zijn nooit groot waardoor iedereen de nodige begeleiding krijgt. Dit alles in combinatie met de sfeer van een retro nachtclub, is nu bij Krachtig Rotterdam te beleven.

Disco cardio boksen met een opzwepende beat, maakt dat je volledig opgaat in de sfeer van een hippe club, met de explosieve en energieke bewegingen van een boks training. Je waant je in een omgeving waar je heerlijk los kan gaan, terwijl je super effectief aan het trainen bent. Een omgeving met geweldige lichteffecten en neon kleuren die de emotie prikkelen. Ook jij kan deze ervaring meemaken door je nu meteen aan te melden https://www.krachtigrotterdam.nl/contact/! Zie je snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lees verder

kom meer te weten

Bij Krachtig Rotterdam is de begeleiding gericht om jou je doelstellingen te laten behalen. 
We doen dit stap voor stap op een leuke manier. Word onderdeel van de Krachtig community! Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap.

We zijn er om je te helpen

contact ons

© 2019 All Rights Reserved