lijf & geest is het antwoord

Over ons

Krachtig Rotterdam maakt het verschil

plezier hebben in het bereiken van je succes

Krachtig Rotterdam is een kleinschalige sportschool gevestigd op nog geen 200 meter van de Erasmusbrug. In het hart van het centrum van Rotterdam bieden wij dagelijks personal training, groepstrainingen en EMS trainingen aan.
Bij Krachtig Rotterdam zijn wij overtuigd dat iedereen in staat is om met plezier regelmatig te bewegen en nieuwe leefgewoontes vol te houden.

bokszaal krachtig rotterdam
man duwt sled krachtig rotterdam

Krachtig Rotterdam maakt het verschil

ons concept

Bij Krachtig Rotterdam richten we ons op de meest resultaatgerichte combinatie van trainingsmethoden. Dat betekent dat EMS trainingen, conditie trainingen en kracht trainingen worden afgewisseld. Hierdoor worden de spieren iedere keer zeer effectief belast, waardoor maximale resultaten worden bereikt. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van opgeleide personal trainers. Daarnaast ondersteunen we jou met leefgewoonte- en voedingsadvies, zodat jij het maximale resultaat bereikt.

boksende jongedame

Train met professionals

MEET THE TRAINERS

Daphne

Personal trainer

Newallo

Boks / kickbokstrainer

Tom

EMS personal trainer

Daphne

Conditie- krachttrainer

Maximaal resultaat door maximale aandacht

mind body and soul

personal trainers

Speciaal Voor Jou Maken Onze Trainers Een Programma Op Maat. Aan De Hand Van De Kernelementen Gedrag, Voeding, Training En Herstel Komt Een Programma Tot Stand. Onze Personal Trainers Zijn Opgeleid, Om Diverse Doelgroepen Op Fysiek Maar Ook Mentaal Vlak Te Begeleiden. Gedurende Het Traject Wordt Er Gewerkt Aan Een Blijvende Gedragsverandering, Om Uiteindelijk Jou Als Klant In Staat Te Stellen Blijvend Je Doelen Te Verwezenlijken.

FruiteCreated with Sketch.

Voedingsadvies

Het bereiken van je fysieke doelen ligt binnen handbereik. Naast onze trainingen schrijven wij een voedingsschema op maat. Hierbij houden we rekening met intoleranties.
Ook is het mogelijk in 28 dagen maximaal resultaat te behalen met het Body Mission afvalprogramma

BCreated with Sketch.

EMS

In korte tijd (4 tot 6 weken) zichtbare resultaten, waardoor zeer geschikt om in korte tijd af te vallen en strakkere vormen te krijgen. EMS is een methode voor revalidatie vanwege lage gewricht en peesbelasting maar ook Grensverleggend trainen zonder kans te maken op een blessure. met EMS train je de dieper gelegen spieren. dit leidt tot een toename in maximale en explosieve kracht. Met EMS spreek je 90% van de spieren aan vs 40% met traditioneel trainen.

Meld je vandaag aan en word lid van de community

EAT. SLEEP. GYM. REPEAT.

bokshandschoenen krachtig rotterdam

Zet nu De stap

make the impossible possible.

Bij Krachtig Rotterdam is de begeleiding gericht om jou je doelstellingen te laten behalen. 
We doen dit stap voor stap op een leuke manier. Word onderdeel van de Krachtig community! Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap.

We zijn er om je te helpen

Contact Ons

© 2019 All Rights Reserved