TRAINERS 

DAPHNE

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in sport, spel en beweging. Ik was professioneel volleybalster toen ik de schoolbanken van het CIOS nog niet had verlaten. Na het afronden van deze opleiding heb ik een tijdje gewerkt als sportinstructrice en instructrice van groepslessen bij verschillende grote sportscholen.

Nu heb ik ervoor gekozen mijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor anderen, door mensen individueel te gaan begeleiden in hun sport. Omdat iedereen anders is, ga ik samen met de klant op zoek naar een evenwichtige levensstijl die bij hem of haar past.

profiel-foto-daf

TOM

De betekenis tot het uiterste gaan, werd mij al op negenjarige leeftijd duidelijk. Ik begon toen met het beoefenen van Teakwondo en tijdens de trainingen werd mij discipline, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing aangeleerd. Eigenschappen die het fundament gingen vormen van mijn latere sportcarrière. Tijdens deze carrière ben ik voor verschillende Nederlandse jeugdbasketbalteams uitgekomen, om uiteindelijk in de fitnessbranche neer te strijken.

De overtuiging dat ieder individu in staat is om zijn doelen te verwezenlijken, staat centraal in mijn begeleiding van anderen. Graag laat ik je dit tijdens een proefles zelf ervaren.

ELSE

Al snel was voor mij duidelijk dat ik later iets met sport ging doen. Ik heb altijd gevoetbald en gebadmintond. Het badmintonnen heb ik op hoog niveau gedaan. Ik merkte dat de trainingen erg eenzijdig waren dus ik ben toen krachttraining erbij gaan doen. Op dit moment voetbal ik nog en probeer zoveel mogelijk uurtjes bij Krachtig te sporten.

Ik heb de CALO gedaan in Zwolle en ben nu werkzaam als docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school in Rotterdam. Twee jaar geleden ben ik bij Daphne gaan sporten. Het is erg gezellig, maar daarnaast is het mooi om te zien hoeveel vooruitgang je kunt boeken. Het is belangrijk om je grenzen te verleggen, jezelf uit te dagen, niet blijven hangen in je vaste rondje.

 

else

 

Mijn doel is het motiveren van de sporters om er uit te halen wat er in zit!
Ontspanning door inspanning!

Daphne de Beer

Van handbal tot crossfit naar personal trainer. Al van kleins af aan heb ik op sportgebied veel ervaring opgedaan. Ik ben zelf op dit moment zeer actief bezig met krachttraining en hardlopen. Als gediplomeerd personal trainer heb ik mij gespecialiseerd in afslanken/shapen, conditietraining, krachttraining, medische fitness, kettlebelltraining en (sport)voeding. Ik heb gewerkt in verschillende sportscholen en heb hier verschillende trainingen gegeven. Van individuele trainingen tot grote groepen en workshops op het gebied van verschillende oefeningen en materialen.

daphneb

 

Mijn doel is om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle doormiddel van personal training. Door mijn ervaring en kennis weet ik goed in te spelen op verschillende doelstellingen om zo samen het gewenste resultaat te behalen. Kernwoorden die goed aansluiten bij mijn methode zijn: motiverend, afwisselend, verantwoord, uitdagend, grensverleggend en doelgericht.

Newallo

Vanaf het moment dat ik kon lopen was ik verliefd op een bal! Vandaar dat ik op vijfjarige leeftijd in de jeugd van Feyenoord ben begonnen. Volgende stap was Sparta en als laatste bij een hoofdklasser in Delft. Omdat ik mezelf te mager vond ben ik op mijn 17begonnen met fitnessen om extra spiermasse te krijgen. Dit doe ik nog steeds twee keer in de week om lekker bezig te zijn. Naast voetbal heb ik altijd interesse gehad in vechtsport (eerst K1 en daarna ook MMA). Nadat ik was gestopt met selectievoetbal, heb ik besloten om te gaan kickboksen en heb zelfs een wedstrijd mogen vechten.

newallo

 

Mijn doel is om mensen te laten zien dat je met motivatie, discipline, juiste voeding maar ook met een brede glimlach (mijn kenmerk) het beste uit jezelf kan halen met het gewenste resultaat.

Start typing and press Enter to search